11 апреля 2019
HighwayStarz / Depositphotos.com
Внесены изменения в СанПиН 2.4.5.2409-08, которым установлены санитарно-эпидемиологические требования к организации питания обучающихся в общеобразовательных учреждениях, учреждениях начального и среднего профессионального образования (постановление Главного государственного санитарного врача РФ от 25 марта 2019 г. № 6).
Уточнено, что с 1 января 2020 года при приготовлении блюд и кулинарных изделий в указанных учреждениях должна использоваться соль поваренная пищевая йодированная.
Как ранее пояснял Роспотребнадзор (разработчик поправок), цель данных изменений – профилактика заболеваний, обусловленных йоддефицитными состояниями.
Hi there to every one, since I am truly eager
of reading this website’s post to be updated on a regular basis.
It consists of good data.
Very good info. Lucky me I discovered your site by chance (stumbleupon).
I’ve bookmarked it for later!
Good post however I was wanting to know if you
could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you
could elaborate a little bit more. Many thanks!
Greetings! I’ve been following your blog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Porter Tx!
Just wanted to tell you keep up the excellent job!
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t
already 😉 Cheers!